Kjøttbransjen
18.03.2021
- Min drivkraft har hele veien vært å skape og utvikle. Og jeg har nok brukt hjertet mer enn hjernen i det møysommelige arbeidet med å videreføre og utvikle denne bedriften.
Daglig leder Jens Øystein Eide hadde i år planlagt stor feiring i Lillesand, men han vet ikke eksakt når denne feiringen kan finne sted. Bedriften som hans far med samme navn etablerte for 75 år siden, har hatt en eventyrlig utvikling og dette faktum er det selvsagt all grunn til å markere.
- Jeg velger å innta en positiv holdning, til tross for pandemiens herjinger. Og en gang til sommeren eller tidlig på høsten, håper vi å kunne invitere til folkefest i Lillesand. Våre flotte ansatte fortjener å bli hyllet for den innsats som er lagt ned i denne bedriften gjennom mange, mange år, sier Jens Øystein Eide.
Viktige steg
Kjøtt & Eggprodusenten skulle normalt sett selvsagt tatt turen til Lillesand og møtt Eide & Co. for å lage denne reportasjen, men slik ble det dessverre ikke. Alle vet årsaken, men ved hjelp av digitale hjelpemidler (Teams) gir Jens Eide og hans nære medarbeider Kim Bygland, et riss av den utvikling som har funnet sted i denne kjøttbedriften siden etableringen. Og det er i sannhet en imponerende «reise» som ledelse og ansatte har vært med på. Lillesand-bedriften har hele tiden tatt nye og viktige steg og i dag framstår Jens Eide AS som en kjernesunn kjøttbedrift med spennende vyer og planer for framtiden.
Økt omsetning i 2020
- Selv om pandemien også slo inn over oss som en tsunami i fjor vår, opplever jeg at vi har håndtert situasjonen på en tilfredsstillende måte. Omsetningen på 145 millioner kroner i fjor ble vesentlig større enn året før og bunnlinjen er nokså identisk med den vi hadde i 2019. Som så mange andre i denne bransjen investerte vi i fjor mye penger i form av interne fysiske tiltak for å stå imot smittepresset og jeg føler vi har lyktes, sier Eide.
Og til tross for økte kostnader og bortfall av markeder i f
Gå til mediet- Jeg velger å innta en positiv holdning, til tross for pandemiens herjinger. Og en gang til sommeren eller tidlig på høsten, håper vi å kunne invitere til folkefest i Lillesand. Våre flotte ansatte fortjener å bli hyllet for den innsats som er lagt ned i denne bedriften gjennom mange, mange år, sier Jens Øystein Eide.
Viktige steg
Kjøtt & Eggprodusenten skulle normalt sett selvsagt tatt turen til Lillesand og møtt Eide & Co. for å lage denne reportasjen, men slik ble det dessverre ikke. Alle vet årsaken, men ved hjelp av digitale hjelpemidler (Teams) gir Jens Eide og hans nære medarbeider Kim Bygland, et riss av den utvikling som har funnet sted i denne kjøttbedriften siden etableringen. Og det er i sannhet en imponerende «reise» som ledelse og ansatte har vært med på. Lillesand-bedriften har hele tiden tatt nye og viktige steg og i dag framstår Jens Eide AS som en kjernesunn kjøttbedrift med spennende vyer og planer for framtiden.
Økt omsetning i 2020
- Selv om pandemien også slo inn over oss som en tsunami i fjor vår, opplever jeg at vi har håndtert situasjonen på en tilfredsstillende måte. Omsetningen på 145 millioner kroner i fjor ble vesentlig større enn året før og bunnlinjen er nokså identisk med den vi hadde i 2019. Som så mange andre i denne bransjen investerte vi i fjor mye penger i form av interne fysiske tiltak for å stå imot smittepresset og jeg føler vi har lyktes, sier Eide.
Og til tross for økte kostnader og bortfall av markeder i f