AddToAny

4Sound reddet etter konkurs

- Det kjennes veldig bra. Dette blir spennende, sier Simon Malnes, en av de ansatte i musikkinstrument-kjeden 4Sound til HK-Nytt.
De siste dagene har kanskje vært litt for spennende for Malnes og de 106 kollegene hans. Kjeden erklærte seg nylig konkurs. Etter den tid har det vært jobbet for å redde butikkene. I dag ble det kjent at en gruppe norske investorer har kjøpt eierselskapet Music Retail Holding.

Åpner igjen fredag

- Det er en glede å kunne informere om at den norske delen av 4Sound-kjeden er tilbake på norske hender. Etter at butikkene har vært stengt i tre dager på grunn av varetelling, åpner de igjen i morgen, sier Magne Iversen, daglig leder i Gitarhuset til fagbladet Elektronikkbransjen.

Han er en av flere som har kjøpt opp 4Sound.

4Sound-kjeden har butikker i Bergen, Sandnes, Stavanger, Gjøvik, og to i Oslo. Butikken i Tønsberg forblir stengt, men Iversen opplyser til Elektronikkmagasinet at det kan bli aktuelt å åpne i Vestfold-byen igjen, i andre lokaler.

Den svenske delen av 4Sound vil etter all sannsynlighet legges ned, opplyser Iversen til fagbladet.

Forhandler med franchisetakere

4Sound har også hatt tre franchise-butikker, i Moss, Molde og Haugesund, som ikke har vært direkte berørt av konkursen. Iversen forteller til Elektronikkmagasinet at de nye eierne i 4Sound vil gå i forhandlinger med de tre franchisetakerne om det videre samarbeidet.

Gå til mediet

Flere saker fra HK-Nytt

Eg e født her, faktisk! sier Marianne Chesak, nyvalgt fylkesordfører i Rogaland, og slår ut med armene på kontoret sitt.
HK-Nytt 14.11.2019
- Det er behagelig å kjøre til jobb helt alene. Jeg liker at det er stille rundt meg, sier Joakim Røsseland.
HK-Nytt 13.11.2019
De ansatte i LO, LO-forbundene og andre foretak i arbeiderbevegelsen får 2,98 prosent lønnsøkning fra 1. mai. Det er resultatet etter forhandlinger mellom Handel og Kontor i Norge og Arbeiderbevegelsens arbeidsgiverforening (AAF).
HK-Nytt 11.11.2019
- Det er all grunn til å feire. Jeg er glad for at regjeringen nå anerkjenner at det ikke er vilje i folket til å holde butikkene åpne på søndager, sier HK-leder Trine Lise Sundnes.
HK-Nytt 08.11.2019
- Det var ikke sånn det skulle bli, sier Allison Formosa. Litt til seg selv og litt til Bente Tandberg, som har endt med å være en av HK-medlemmets støttespillere det siste året.
HK-Nytt 01.11.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt