AddToAny

Åshild Mathisen blir PR-rådgiver

Går til Try råd. Tidligere Vårt Land-redaktør Åshild Mathisen går til PR-byrået Try Råd. Det skriver Dagens Næringsliv (DN). Mathisen er ansatt som seniorrådgiver og partner i Try råd, som er PR-avdelinga i reklamebyrået Try.
- Try er faktisk en gammel drøm for meg. Jeg har alltid vært opptatt av visuell kommunikasjon og tekstkommunikasjon, og innen disse områdene er Try et ikonisk byrå, sier Mathisen til DN.

Sindre Beyer i Try Råd trekker fram at Mathisen har ledet en mediebedrift i store omveltninger.

- Hun har tung kompetanse på endringsprosesser og kombinasjonen av politikk og samfunnsforståelse passer godt inn her, sier han til DN.

Mathisen måtte gå av som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Vårt Land, etter en konflikt med eieren Mentor Medier i fjor vinter. I mars i fjor ble Mathisen oppsagt med øyeblikkelig virkning, en oppsigelse både hun og flere styremedlemmer var uenig i.

Før Vårt Land-jobben var Mathisen direktør for samfunnskontakt i NRK, rådgiver for partileder Knut-Arild Hareide i KrF og før det kommentator og journalist i flere medier. Siden avgangen har hun blant annet skrevet kronikker i Morgenbladet, og bok om Kristen-Norge.

- Tidligere har jeg jobbet med alt fra politikk til redesign og merkevarebygging, og her vil jeg få brukt all den kompetansen i et teknologisk og kreativt miljø, sier Mathisen til DN.

Image-text:

Åshild Mathisen. Arkivfoto: Martin Huseby Jensen

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Politiet har belaglagt utstyr. En ungdom er siktet for å ha hacket Dagbladet torsdag kveld, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet setter saken i sammenheng med at passord er på avveie.
Journalisten 19.10.2019
Politiet bekrefter at det er en teori. Politiet etterforsker om et lekket passord er årsaken til det mulige hackerangrepet, som førte til at Dagbladet og fire andre nettsted ble stengt torsdag.
Journalisten 18.10.2019
Dagblad'-nestor Tom Stalsberg gir seg på topp etter 34 år i avisen.
Journalisten 18.10.2019
- Har kontakt. Det er snart tre uker siden advokat Knut-Asbjørn Solevåg fortalte at han på vegne av Sofie Bakkemyr hadde sendt «en redegjørelse, med krav på dekning av kostnader og et krav med oppreisning» til VG.
Journalisten 18.10.2019
- Vi jobber i videre med teknisk sikring av spor. Politiet etterforsker et mulig hackerangrep, som torsdag førte til at Dagbladet og fire andre nettsteder ble stengt.
Journalisten 18.10.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt