AddToAny

Å elske

Å elske
Den danske vitenskapsjournalisten Lone Frank har laget en rørende og interessant podkastserie om kjærlighet.
Med utgangspunkt i sin egen historie forsøker hun å finne ut hva kjærlighet egentlig er, gjennom sam
Gå til mediet

Flere saker fra Psykisk helse

Bak fasaden slet Endre Drange Thompsen (37) med psykiske problemer, som ble så alvorlige at de nesten tok livet av ham. Nå har han skrevet bok. - Det var ikke det at jeg hadde det så dårlig eller at noen hadde vært slemme mot meg.
Psykisk helse 22.10.2020
Å tenke på biologi betyr selvsagt ikke at man bare tenker på biologi eller at biologi duger som eneste forklaring på noe som helst. Er det mulig å være menneske uten kropp? Nei, selvsagt ikke.
Psykisk helse 19.10.2020
Bildene på sosiale medier sier ikke alt. Det hender noen sier til meg at jeg er flink til å gå tur i skog og mark, eller at jeg er flink til å oppsøke marka i det området av byen der jeg vokste opp. De har sett det på sosiale medier.
Psykisk helse 15.10.2020
Øynene til Jon Vidar Halvorsen følger den lysende flekken på listen foran seg. Psykolog Hanne Kristine Haarset følger med på reaksjonene hans. Behandlingen gir håp for veteraner og andre med posttraumatisk stresslidelse.
Psykisk helse 14.10.2020
Hva kommer det av at de fleste tross alt er fornøyd med sine liv og har en god psykisk helse? Psykisk velvære er ikke noe en person automatisk har, det er noe man må anstrenge seg for.
Psykisk helse 12.10.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt