AddToAny

«Alle mot 1» mot TV-toppen - her er helgens seertall

«Alle mot 1» mot TV-toppen - her er helgens seertall
NRKs lørdagssatsing øker oppslutningen i sin tredje sesong.
NRKs lørdagssatsing «Alle mot 1» samlet 696.000 seere på sesongpremieren i helgen. Fjorårets premiere hadde til sammenligning 669.000 seere. Andelen ble på 56,5 prosent, og det er en kraftig vekst fra fjorårets andel på 45,8 prosent.

- «Alle mot 1» har vokst sesong for sesong og det virker som det har en veldig stor appell blant familier. Prosjektet har blitt utviklet fra gang til gang, det er mye opplevelser og store muligheter til å delta. Det er en veldig positiv historie for oss, sier TV-sjef Arne Helsingen i NRK-.

«Alle mot 1» er utviklet i samarbeid med Nordisk Film TV. I programmet konkurrerer én deltaker mot «hele» Norges befolkning.

TV 2 hadde 269.000 seere på «Hver gang vi møtes», som går i direkte konkurranse med «Alle mot 1» i sin første time på lørdager. Det er en vekst på 64.000 seere fra forrige uke da konkurransen het «Melodi Grand Prix». Denne episoden har i skrivende stund en Total Screen Rating på 328.000, som inkluderer alt av opptak, repriser og TV 2 Sumo.

Søndag var det klart for årets første uksefinale i «Farmen kjendis» på samme kanal. Den hadde 468.000 seere og en andel på 36,2 prosent. Fjorårets første ukesfinale hadde 621.000 seere.

Nedgangen i seere på førstegangsvisningen følger den generelle utviklingen i TV-seingen, mener pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

- Vi er fornøyd med at totaltallene for «Farmen kjendis» fortsatt er veldig sterke, med et snitt på 636.000 seere for den første uka. I dag ser folk på TV på en helt annen måte enn for bare ett og to år siden, og derfor er det ikke overraskende at førstegangsseingen nå er lavere en tidligere sesonger. Noen ser sendingen før den sendes på TV første gang, mange ser den «direkte» på TV 2, mens mange ser den i opptak eller via TV 2 Sumo i dagene etter. Dette er en helt forventet utvikling, som vi også har planlagt innholdet vårt for.

NRK hadde igjen ukens mest sette TV-program med «Mesternes mester», som trakk 912.000 seere og en andel på 68,6 prosent på årets semifinale.

Rett bak følger «Nytt på nytt» med 894.000 seere og en andel på 66,6 prosent.

Også skiskyting - som NRK og TV 2 nylig sikret seg langsiktige rettigheter til - leverte godt med seere til statskanalen i helgen. Aller mest sett ble lørdagens stafett for menn med 701.000 seere, etterfulgt av fellesstarten for menn med 656.000 seere.

Image-text:

Tilbake på skjermen:

Selda Ekiz og Ole Rolfsrud er tilbake med tredje sesong av «Alle mot 1» på NRK. Foto: Nordisk Film TV/NRK

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Slik ser elektronikkjeden for seg årets sommerferie.
Kampanje 06.06.2020
- Vi har allerede spilt inn et tilbud om en kortsiktig avtale og f år nå vite om Telias via media, sier kommunikasjonsdirektør i TV 2, Sarah Willand.
Kampanje 05.06.2020
Si hei til problemløseren Terje Johnsen i ny reklamekampanje for Telia.
Kampanje 05.06.2020
Se alle jurymedlemmene her
Kampanje 05.06.2020
- Det siste vi trenger nå er at avisene må permittere og redusere sin aktivitet, sier Anette Trettebergstuen.
Kampanje 05.06.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt