Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Gull&Ur

gullur
Gull&Ur er et tidsskrift for Norges Gullsmedforbund og Norges Urmakerforbund. Bladet skal bistå bedriftene til å bli mer lønnsomme og konkurransedyktige i et stadig tøffere marked. Bladet skal være kunnskapsmegler/motivator/rådgiver for å fremme betydningen av bedre ledelse, styring, fagkompetanse og markedstilpasning. Gull&Ur retter seg mot hele verdikjeden i gullsmed- og urmakerbransjen. Utviklingen i bransjene følges opp gjennom reportasjer og nyhetsformidling.
Det er også en viktig oppgave å bringe informasjon om moter og trender, samtidig som vi tar vare på tradisjonene.
Opplag: 1 104
Frekvens: 8 utgaver pr år
Gull&Ur
Torggata 10
0181 OSLO
Tlf 22 34 89 00
Faks 22 34 89 19
Ansvarlig redaktør
Eva Alnes Holte
22 34 89 07
93 45 74 10
eva@gullsmed.no
Annonseansvarlig
Rigmor Fein
22 34 89 08
97 79 14 21
22 34 89 19
fein@gullsmed.no

Utgiver:

Norges Gullsmed-/Norges Urmakerforbund


Trykkeri:

RK Grafisk AS

Artikler fra mediet

Nytt butikkonsept i Bergen
Hun beskriver den nye butikken på Vestkanten Storsenter i Bergen som en nytenkende tradisjonsbærer som skal løfte bransjen fra det tradisjonelle til det urbane. Isabel Lohne, med bakgrunn fra F. Lohne og Gullfunn, har lang erfaring fra gullsmedbransjen.
article_print Gull&Ur 03.02.2017
Skulpturer i Tyskland
I forrige nummer av Gull & Ur kom i skade for å feilsitere gullsmed Walter Hensel da vi skrev: «Og så er det så pent i Oslo, men skulpturer over alt. Sånn er det ikke i tyske storbyer».
article_print Gull&Ur 03.02.2017
Bohemsk og kunstnerisk
article_print Gull&Ur 03.02.2017
Fokus på faglighet og f orbrukeratferd
Norges Gullsmedforbund har en viktig funksjon som nøytral talsperson overfor myndighetene. Innad i bransjen skal forbudet fungere som et kommersielt og faglig støtteapparat for medlemmene, sier ny styreleder i Norges Gullsmedforbund, gullsmed Hallvard Bjørgum.
article_print Gull&Ur 03.02.2017
GULLSMEDLINJA
Gulsmedlinja på Edvard Munchs videregående i Oslo skole er ikke lenger landsdekkende slik den har vært tidligere. Det betyr at det i utgangspunktet kun er elever fra Oslo som kan søke denne skolen.
article_print Gull&Ur 03.02.2017
SPEKTAKULÆRT OG VAKKERT
Deberitz ved ekteparet Liisa og Paul Gude Deberitz, Kaja Gjedebo Design og Linn Sigrid Bratland viser frem smykkene sine under Moteuken i Milano. Det er organisasjonen Artistar som har invitert den norske trioen sammen med designere fra hele verden.
article_print Gull&Ur 03.02.2017
Ti år med Tidssonen
Den populære bloggen tidssonen. no runder ti år i 2017. Redaktør og klokkeentusiast Jon Henrik Haraldsen sier han er glad og takknemlig for den gode responsen han får på bloggen sin. Ikke minst er han glad for at «klokkegalskapen» i Norge øker.
article_print Gull&Ur 03.02.2017
Helt magisk
article_print Gull&Ur 03.02.2017
INDUSTRI, HÅNDVERK OG MORAL - DEL 2
Håndverkene kan kalles formidlere av taus kunnskap. Å lære seg et håndverk vil si å motta lærdom gjennom sansene. Ordet og intellektet har ikke samme plass i kunnskapsformidlingen som når det gjelder læring av teoretiske fag.
article_print Gull&Ur 03.02.2017
TROR PÅ DET TRYKTE
Hun er helt på nett med leserne,men har tro på papir, Julie Luneborg, sjefredaktør i Reisemagasinet Vagabond. - Selv om Facebook ble bygget opp som en kanal hvor vi følger leserne våre, så har denne kanalen i dag blitt mer av en arbeidskanal for meg.
article_print Gull&Ur 03.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt