Antall medier: 47
Antall artikler: 832

Mat og drikke

Siste nytt

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale (Frp) og direktør Randi Flesland i Forbrukerrådet sparket nylig i gang tredje runde med konkurransen Gylne Måltidsøyeblikk.
article_web Kjøkkenskriveren
08.05.2017
En av fire honninger undersøkt av Mattilsynet var feilmerket. Det viser resultatene fra en tilsynskampanje hvor 63 typer honning ble testet. Kartleggingen av honning på det norske markedet er en del av et EU-program om matsvindel.
article_web Kjøkkenskriveren
08.05.2017
STARBUCKS NUMMER 20 I sommer åpner Starbucks sin 20. kaffebar i Norge - i nye Kvartal 32 midt i Kristiansand sentrum. Starbucks har over 25 000 butikker i 75 land og er en av verdens fremste forhandlere av kaffe.
article_print Baker og Konditor
05.05.2017
På to år har den norske eksporten av knekkebrød mer enn tredoblet seg, fra i underkant av 20 millioner i 2014 til ca. 65 millioner i 2016. Det kan forventes en ytterligere dobling i 2017.
article_print Baker og Konditor
05.05.2017
I Stockholm har man i længre tid maattet undvære al slags luksusbrød. En mængde av dem, som tidligere var vandt til at at spise hvetebrød, taalte ikke forandringen, og i et antall av ca. 500 har de nu skaffet sig lægeattest for, at de maa ha hvetebrød. Det er derfor truffet en ordning, ved hvilken hvetebrød kan kjøpes mot særskilte stempler paa brødkortene. Efter hva de svenske aviser meddeler,
article_print Baker og Konditor
05.05.2017
Bjarne Mosås og resten av gjengen bak Bodø Bakeri satser tungt på Helgeland og åpnet nylig ett bakeri og tre bakeriutsalg på tre dager.
article_print Baker og Konditor
05.05.2017
Nord er et bakeri og kaffekonsept som vokser raskt i Oslo. På kort tid har de etablert elleve utsalg, en restaurant, samt bygget nytt bakeri og kaffebrenneri.
article_print Baker og Konditor
05.05.2017
Unge forbrukere er ute etter de hippe råvarene. Ved å bruke dem i tradisjonelle produkter kan du tiltrekke deg de unge kundene.
article_print Baker og Konditor
05.05.2017
Her belyser vi verneombudets rolle og viktigheten av et godt samarbeid mellom ledelse og verneombud.
article_print Baker og Konditor
05.05.2017
Her er trendene som vil forme fremtidens lunsjvaner.
article_print Baker og Konditor
05.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt