Antall medier: 47
Antall artikler: 894

Mat og drikke

Siste nytt

Selv om støpejern ikke holder bedre på varmen enn en rustfri stålkjele (se nr. 3, 2009) er det likevel et populært materiale for stekepanner og gryter.
article_web Kjøkkenskriveren
04.07.2017
Vi har vel alle en fascinasjon for farger, og det er lett å la seg trollbinde av kjemiske reaksjoner som får løsninger til å skifte farge.
article_web Kjøkkenskriveren
04.07.2017
Denne julen fikk jeg meg en liten overraskelse på kjøkkenet. Ved litt ettertanke kom jeg fram til at det hadde med kjemi å gjøre og at det ville passe godt til denne spalten i Kjøkkenskriveren.
article_web Kjøkkenskriveren
04.07.2017
Hel pepperrot gjør ikke så mye av seg, men om den blir hakket eller raspet så viser den sitt sanne jeg. Den slår tilbake med en slik styrke at man kan bli helt satt ut.
article_web Kjøkkenskriveren
04.07.2017
Iskaffe kan være så mangt. Gårsdagens kafferester satt i kjøleskapet natten over og servert med melk og sukker for å døyve bitterheten kan til nød fungere på en varm sommerdag.
article_web Kjøkkenskriveren
04.07.2017
Det er en merkedag når de norske jordbærene kommer - da er det sommer. Klimaet i Norge gjør at jordbærene blir spesielt søte og smakfulle.
article_web Kjøkkenskriveren
04.07.2017
Det er sommer, rundt omkring på øya går geiter og tygger ned kratt og busker. De rydder for kommunen. For familien Haugen er geitene blitt et levebrød. Melken fra dem blir til ost, type fransk chèvre, som serveres på noen av landets beste restauranter.
article_print Ren Mat
23.06.2017
Danskene har forsket på hvorfor særlig økologiske grønnsaker er pakket inn så godt.
article_print Ren Mat
23.06.2017
Selv om det er fjernt for oss, har faktisk rundt to milliarder mennesker insekter som del av sitt kosthold. FN oppfordrer den vestlige verden til i større grad å introdusere insekter som proteinkilde, som erstatning for kjøttproteinene.
article_print Ren Mat
23.06.2017
Avisen New York Times presenterte en undersøkelse som viser at 42 prosent av generasjon Y ikke har tillit til de store matprodusentene. Generasjon Y er definert som befolkningen mellom 20 og 35 år.
article_print Ren Mat
23.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt