Antall medier: 59
Antall artikler: 11524

Forskning og utdanning

Siste nytt

En ny, stor spørreundersøkelse viser at vi kan bli lykkeligere av å kjøpe oss fritid enn vi blir av å kjøpe ting. Du trenger ikke være rik for at pengene dine skal gjøre deg lykkeligere.
article_web forskning.no
25.07.2017
- Grevlingers privatliv er nesten like vanskelig å forstå som menneskers, sier en som har forsket på dyrene i 25 år. Grevlinger er sære dyr, både i utseende og oppførsel.
article_web forskning.no
25.07.2017
Det endelige, fjerne målet for Irep Gözen er å bygge en kunstig celle fra bunnen av. Den lysende blæra på skjermen ser levende ut. Den svømmer som en amøbe. Men den er ikke levende. I alle fall ut fra vanlige definisjoner på liv.
article_web forskning.no
25.07.2017
Rekord. Det er studentene i Kautokeino som har best tilgang til studentboliger, studentene i Østfold og studentene knyttet til Høgskolen i Sørøst-Norge, som har dårligst tilbud. Tips oss!
article_web Khrono
24.07.2017
Meninger Renasjonalisering. Rektor ved Universitetet i Oslo, Ole Petter Ottersen, er bekymret for at de som taler for å renasjonalisere norske universiteter møter få eller ingen motargumenter.
article_web Khrono
24.07.2017
Ny jobb. Kristin Vinje (H) har vært den eneste med doktorgrad i denne perioden på Stortinget. Nå skal hun hjem til Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet på Universitetet i Oslo.
article_web Khrono
24.07.2017
Mindre enn 15 prosent av studentene i Norge vil kunne bo i studentbolig i år, ifølge Norsk studentorganisasjon (NSO). NSO mener at økt antall studieplasser må føre til bygging av flere studentboliger.
article_web Universitetsavisa
24.07.2017
Arbeiderpartiet lover å bevilge en milliard til yrkesfag i løpet av neste stortingsperiode - " i tillegg til en tiltakspakke for å få unge i arbeid. Utdanningsnytt på Facebook!
article_web Utdanning
24.07.2017
Podcast: Alle organisasjoner blir til slutt til tyranniske enmannsvelder, ifølge Oligarkiets jernlov. Men gjelder det alt fra rockeband til politiske partier? Hør podcasten.
article_web forskning.no
24.07.2017
Økte omsetningen med nesten 14 millioner og årsresultatet med over 4,5 millioner fra året før. 2016 har vært preget av stor aktivitet og god oppslutning blant studentene i Trondheim.
article_web Universitetsavisa
24.07.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt