Dagligvarehandelen
23.05.2017
- Vi er bare i startgropen, og engasjementet blant folk er veldig stort når det gjelder vegetariske produkter, sier ferskvareansvarlig Espen Lie i Meny.
Han melder om stor økning i salget av vegetariske produkter i hele kjeden.
Pangåpning
Meny Ringnes Park var først ut med egen ferskvaredisk for vegetarmat som åpnet sist høst. Til jul i fjor solgte denne butikken flere «vegisterkaker», det vegetariske alternativet til medisterkaker, enn vanlige medisterkaker.
- Vi hadde en pangåpning hos Ringnes Park på Grünerløkka, sier Espen Lie.
- Her har vi det største sortimentet og har prøvd ut en del produkter for å finne ut hva det er kundene liker.
Lie sier at de i begynnelsen var litt usikre på hvem kunden var
Gå til medietPangåpning
Meny Ringnes Park var først ut med egen ferskvaredisk for vegetarmat som åpnet sist høst. Til jul i fjor solgte denne butikken flere «vegisterkaker», det vegetariske alternativet til medisterkaker, enn vanlige medisterkaker.
- Vi hadde en pangåpning hos Ringnes Park på Grünerløkka, sier Espen Lie.
- Her har vi det største sortimentet og har prøvd ut en del produkter for å finne ut hva det er kundene liker.
Lie sier at de i begynnelsen var litt usikre på hvem kunden var