AddToAny

"Vi jobber med sunne, miljø- og klimavennlige råvarer

"Vi jobber med sunne, miljø- og klimavennlige råvarer
Bakerbransjen er en privilegert bransje som får lov til å jobbe med og utvikle bakeprodukter og utnytte råvarer som er sunne, klima- og miljøriktige og sist, men ikke minst, fantastiske å spise. Vi snakker selvfølgelig om kornets fortreffelighet.
Verdens viktigste plante

Tenk å få jobbe med utvikling av produkter fra verdens viktigste råvare. Historien om dyrking og utnyttelse av korn som menneskeføde, går mange tusen år tilbake. Også i Norge har korn sammen med potet, vært den viktigeste matplanten som har vært dyrket opp gjennom tidene. Behovet for mat vil bare vokse og i løpet av de neste 25-30 årene vil det være nærmere 2 milliarder flere mennesker i verden som skal ha mat, hvorav 1 million i Norge.

Vårt fag har historiske røtter
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

STARBUCKS NUMMER 20 I sommer åpner Starbucks sin 20. kaffebar i Norge - i nye Kvartal 32 midt i Kristiansand sentrum. Starbucks har over 25 000 butikker i 75 land og er en av verdens fremste forhandlere av kaffe.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
På to år har den norske eksporten av knekkebrød mer enn tredoblet seg, fra i underkant av 20 millioner i 2014 til ca. 65 millioner i 2016. Det kan forventes en ytterligere dobling i 2017.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
I Stockholm har man i længre tid maattet undvære al slags luksusbrød. En mængde av dem, som tidligere var vandt til at at spise hvetebrød, taalte ikke forandringen, og i et antall av ca. 500 har de nu skaffet sig lægeattest for, at de maa ha hvetebrød. Det er derfor truffet en ordning, ved hvilken hvetebrød kan kjøpes mot særskilte stempler paa brødkortene. Efter hva de svenske aviser meddeler,
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
Bjarne Mosås og resten av gjengen bak Bodø Bakeri satser tungt på Helgeland og åpnet nylig ett bakeri og tre bakeriutsalg på tre dager.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt