Baker og Konditor
09.06.2017
Årets Din Baker-tur gikk til vakre Budapest. For reisefølget på 159 ble det en kombinasjon av fag, sosialt samvær og severdigheter. Og så ble det siste kveld med gjengen for Vidar Skoglund og første møtet med glade bakere og konditorer for Georg Husebæk.
Turen gikk over fire dager. På programmet stod faglig samling og medlemsmøte. I tillegg ble reisefølget presentert for ungarske bake- og mattradisjoner, ikke minst langos. Representanter fra den ungarske bakerorganisasjonen viste frem hvordan det ble bakt og det ble smaksprøver i ulike varianter. Reisefølget fikk også tid til å utforske byen på egenhånd, blant flere perler var Café Gerbeaud - et av Europas mest kjente og tradisjonelle konditorier.
Førstereisgutt
Kjeden har de siste årene fått flere nye medlemmer, både enkeltvis og ved at Bakergruppen gikk inn i Din Baker. Blant de nye medlemmene er Fiskå Bakeri med Rune Valestrand i spissen. Han er ingen nybegynner hverken i bakerbransjen eller ute i den store verden,
Gå til medietFørstereisgutt
Kjeden har de siste årene fått flere nye medlemmer, både enkeltvis og ved at Bakergruppen gikk inn i Din Baker. Blant de nye medlemmene er Fiskå Bakeri med Rune Valestrand i spissen. Han er ingen nybegynner hverken i bakerbransjen eller ute i den store verden,