AddToAny

SMÅNYTT

SMÅNYTT
STARBUCKS NUMMER 20 I sommer åpner Starbucks sin 20. kaffebar i Norge - i nye Kvartal 32 midt i Kristiansand sentrum. Starbucks har over 25 000 butikker i 75 land og er en av verdens fremste forhandlere av kaffe.
Det er Umoe Restaurants som har ansvaret for drift og utvikling av Starbucks på det norske (og det svenske) markedet.



HANDLINGSPLAN FOR BEDRE KOSTHOLD

7. mars lanserte fire statsråder en ny handlingsplan for bedre kosthold. Planen gjelder for perioden 2017 til 2021 og inneholder tiltak for å fremme måltidsglede, sunt kosthold og bærekraft.



FAZER INVESTERER I HAVRE

Fazer-konsernet har kjøpt det finske selskapet Bioferme Oy, som er ekspert på fermenterte havreprodukter.

Oppkjøpet markerer starten på deres nye satsingsområde «Fazer Lifestyle Foods». Det nye forretningsområdet skal fokusere på produkter som kan erstatte vanlige melkeprodukter, vegetabilske måltider, samt mat og drikke som kan nytes i farta. Fazer ser store vekstmuligheter i «supermaten havre som er ettertraktet jorden rundt».



GLUTENFRITT KAN GI DIABETES 2

En ny Harvard-studie antyder at et kosthold bestående av lite eller ingen gluten kan gi økt risiko for diabetes type 2, melder Science Daily. Matvanene til over 200 000 personer er undersøkt regelmessig gjennom 30 år.



GLAD FOR DANSK UTDANNING

Vilde Nistad Strandos (24) forteller i et intervju med avisen Hallingdølen at det til tider var tøft å flytte til Danmark som
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt