AddToAny

Slutter i reklamebyrå - vil heller jobbe i GK

Slutter i reklamebyrå - vil heller jobbe i GK
Geelmuyden Kiese fortsetter å lokke reklamefolk over til PR-byråets kreative satsing. Den kreative veksten i Geelmuyden Kiese (GK) fortsetter og siste skudd på stammen så langt er Ole Henrik Stubberud som kommer fra Kitchen.
Stubberud har vært ti år i Kitchen og jobbet som AD. Blant de siste jobbene han har vært med på, er Kitchens fosterhjemskampanje for Bufdir med filmen Matboksen som har fått over 270 millioner visninger på sosiale medier.

Men nå sklir han videre i karrieren på bransjeglidningen.

- Jeg er utrolig takknemlig for de fantastiske årene i Kitchen og hva det har gitt meg. Det blir litt som å forlate familien. Men jeg er veldig glad for å lande i Geelmuyden Kiese som er godt rigget med tydelig satsning på kreativ kommunikasjon, sier Stubberud i en melding.

Ifølge administrerende direktør Nina Riibe i GK er ansettelsen av Stubberud nok en investering i satsningen på å løfte de konseptuelle leveransene.

- Vi rigger oss for enda flere større kunder som tradisjonelt har gått til reklamebyråene, sier hun.

Gründer Hans Geelmuyden understreker at ansettelsen er en bevisst satsing på kreativitet etter at PR-byrået har landet flere reklameoppdrag for blant annet Oslo Lufthavn og Matmerk.

- Kreativitet er kommunikasjonens hjerte. Derfor har vi satset mye på dette området de siste årene, og veksten fortsetter. Våre oppdragsgivere gir oss stadig nye utfordringer på konseptuelle leveranser, store kampanjer og nye måter å nå ut med deres budskap. Nå har vi en veldig god balanse mellom analyse, strategi, kreativitet og produksjon. Og ikke minst: enn sunn blanding av erfarne og yngre krefter, sier han.

På de fire årene som har gått siden GK startet den kreative avdelingen, har antall ansatte vokst til 37 personer fordelt på sju kreative team, grafisk- og motion designere, community managere, in house video-produksjon, utviklere, rådgivere og egne prosjektledere på markedskommunikasjon.

Flere kreative har forlatt tradisjonelle byråer til fordel for reklamesatsingen til GK.

(krever innlogging)

FRA BYRÅGUIDEN

AKTUELLE BYRÅER

Geelmuyden Kiese

AKTUELLE PERSONER

Nina Riibe Administrerende direktør / Daglig leder

Hans Geelmuyden

Betalt innhold

Image-text:

Kreativ PR:

Ole Henrik Stubberud har de siste årene jobbet som AD i reklamebyrået Kitchen. Nå har han fått ny jobb i Geelmuyden Kiese. Foto: GK

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Likestillings- og diskrimineringsombudet har fått over 60 henvendelser om hijab-bruk i NRK-programmet Faten tar valget.
article_web Kampanje 18.08.2017
Varner har så langt skygget unna både medie- og reklamebyråer. Nå snur de.
article_web Kampanje 18.08.2017
IUM øker markant i både omsetning og resultat. - Fin utvikling, men der vi bør ligge.
article_web Kampanje 18.08.2017
Apple skal ha en milliard dollar klar til å produsere eget tv-innhold i løpet av det neste året. Ifølge Wall Street Journal har Apple en milliard dollar klar til å produsere eget TV-innhold i løpet av det neste året.
article_web Kampanje 18.08.2017
Bilde av Therese Johaug sammen med Ingvild Flugstad Østberg slettet fra Skijentenes Instagram-konto. Norges Skiforbund har slettet et bilde av Therese Johaug sammen med Ingvild Flugstad Østberg på skijentenes offisielle Instagram-konto, skriver VG.
article_web Kampanje 18.08.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt