AddToAny

SEILSPORTSLIGAEN: SailLogic har operatør-ansvaret

SEILSPORTSLIGAEN: SailLogic har operatør-ansvaret
I år som i 2016 vil selskapet SailLogic ha ansvaret for gjennomføringen av Norsk Seilsportsliga. - Å få være med på Norges største og mest spennende satsing innen seilsporten er noe vi i SailLogic synes er utrolig gøy.
Vi er veldig glade for at Norges Seilforbund har vist oss denne tilliten. Seilsportsligaen har et stort potensiale til å kunne vise hvilke muligheter som ligger innen norsk seilsport - både sportslig og kommunikasjonsmessig - for partnere, publikum og ikke minst for utøvere, sier prosjektleder Magnus Hedemark i Sail Logic.

SailLogic hadde også i fjor ansvaret for å gjennomføre den nyetablerte ligaen i 2016, hvilket blant annet betød at de stilte med en starter, en prosjektleder og regattasjef og en medie- og båt-ansvarlig på alle ligarundene. Erf

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

Restless har kontroll på lekkasjen, og har lagt om kursen til et område med mer trafikk. Lørdag rapporterte vi om en norsk seilbåt med to personer om bord som holdt på å synke midt i Stillehavet.
article_web SEILmagasinet 24.07.2017
OL vinnere og topprangerte matchsesiere samles i Risør til uken M32 Scandinavian series er en proffliga med flere av verdens beste seilere. Disse kommer nå til Risør torsdag 27, fredag 28 og lørdag 29. juli.
article_web SEILmagasinet 23.07.2017
8 meter R På treningsleir hos Kongen De beste norske og et par finske 8 metere har lagt helgen til Mågerø i helgen for å forberede seg til VM.
article_web SEILmagasinet 21.07.2017
VM Melges 24 Ny utfordring for verdensmesteren Eivind Melleby får nye utfordringer når VM for Melges 24 starter til uken 59 båter fra 15 nasjoner stiller til start når Melges 24 klassen arrangerer sitt 20 VM til uken.
article_web SEILmagasinet 21.07.2017
Det tyske verftet sjøsetter en ny modell i C-serien til høsten. KRYSS: Bavaria C57 har rullestorseil og selvslående fokk. Det er egentlig en dårlig kombinasjon, men funker når seilene er av god kvalitet.
article_web SEILmagasinet 20.07.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt