AddToAny

Se og Hørs nye radarpar er klare for å sjokkere

Se og Hørs nye radarpar er klare for å sjokkere
Tidligere denne uken kunne Kampanje melde at mangeårig presse-slugger Ulf André Andersen blir ny redaktør i Se og Hør.
Den tidligere Dagbladet-journalisten har jobbet i Se og Hør siden 2008 og har lang erfaring med Norges største kjendismerkevare, både som redaktør og nestsjef.

Allers Medias bloggredaktør Ingeborg Heldal blir også en viktig del av ledelsen i magasinet som ny utviklingsredaktør.

Les mer her: Ulf André Andersen blir Se og Hør-redaktør

Denne uken gjester Heldal og Andersen Kampanjes podkast for å snakke om Se og Hørs journalistikk, etikk og fremtid, og hvilke forsider de drømmer om å lage.

Hvor går veien videre, og skal de dekke Marius Høibys USA-liv eller høre på Mette-Marit og la være?

- Vi må ikke og burde ikke være den snilleste eleven i klassen. Se og Hør skal pushe grensene litt. Vi har sannsynligvis sjokkert for lite de siste årene, sier Andersen i podkasten.

Hør podkasten her og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes, Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.

Styrer skuta videre:

Se og Hør-toppene Ulf André Andersen og Ingeborg Heldal er ukens gjester i Kampanjes podkast. Foto: Dag Robert Jerijervi.

Åpner for at ukebladet har blitt for snilt.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Jakten på årets tolv Sølvfisker, som til neste år skal kjempe om tv-seernes gunst i Gullfisken, har startet. I år ledes juryen av Torgeir Vierdal, byråleder i Anorak. - Det er en veldig hyggelig henvendelse å få, sier han om jobben.
article_web Kampanje 27.02.2017
Da Cecilia Brækhus denne gangen bokset på betal-tv, var det langt fra like mange som takket ja til å være med på boksevorspielet på MTGs reklame-tv-kanal Viasat 4. I snitt var det 34.000 som så på den nesten fire og halv timer lange
article_web Kampanje 27.02.2017
Tom-Marius Olsen har de siste seks årene vært faglig leder for design i Dagbladet. Nå har hatt tatt t-banen fra Hasle og ned til Stortinget for å bli designsjef og prosjektleder i teknologiselskapet VF Tech.
article_web Kampanje 27.02.2017
Den siste tv-helgen i februar stod i skisportens tegn. Fem av de ti mest sette programmene var fra Ski-VM i Lahti. Den aller mest sette øvelsen var skiathlon 30 kilometer for menn, som i snitt ble fulgt av 905.000 seere.
article_web Kampanje 27.02.2017
PriceWaterhouseCoopers (PwC) har siden har siden 1934, på vegne av Academy of Motion Picture Arts and Sciences (the Academy), ledet stemmeavgivningsprosessen under Oscar-utdelingen.
article_web Kampanje 27.02.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt