AddToAny

Nyheter - Vi må være litt paranoide

Nyheter - Vi må være litt paranoide
For mange dør av sepsis. Nye verktøy innføres for å fange opp og behandle fortere. En flis i en finger som gir betennelse. En urinveisinfeksjon. En fryktelig sår hals. Vondt og ubeleilig, men ikke automatisk forbundet med livsfare.
For kroppen ordner som regel opp. Et finurlig oppbygget immunforsvar tar hånd om bakterier som trenger inn. Oppdager dem, identifiserer dem, spiser dem, dreper dem. Men
Les mer

Flere saker fra Sykepleien

Det er viktigere enn noen gang at karakterkrav blir innført nå. I går ble opptakstallene publisert og sykepleierutdanningen er populær som aldri før.
article_web Sykepleien 20.07.2017
Om lag 1 million mennesker døde av aids i 2016, om lag halvparten så mange som døde av sykdommen da den herjet som verst i 2005, ifølge FN. Ikke bare er antall nye hiv-infeksjoner og antall aids-dødsfall nedadgående.
article_web Sykepleien 20.07.2017
6917 søkere har nå fått beskjed om at de har kommet inn på sykepleierutdanningen. Opptakstallene for hovedopptaket for høyere utdanning fra Samordnet opptak er klare. - Vi trenger flere gode sykepleier, og yrket blir stadig mer populært.
article_web Sykepleien 19.07.2017
Trump oppfordrer de republikanske senatorene til å være med på å lage en helt ny helsereform, etter at enda to senatorer sier nei til den foreslåtte reformen.
article_web Sykepleien 18.07.2017
Sykepleiere er opplært til å vise omsorg, forståelse og å ivareta andre mennesker når de er i krise. Så hvorfor har vi så vanskelig for å ivareta oss selv når vi selv er i krise?
article_web Sykepleien 17.07.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt