Baker og Konditor
05.05.2017
Unge forbrukere er ute etter de hippe råvarene. Ved å bruke dem i tradisjonelle produkter kan du tiltrekke deg de unge kundene.
Gunn Helene Arsky var en av foredragsholderne under Ceralfagdagen. Hun er ernæringsfysiolog og har jobbet med kostrådgivning, foredrag og veiledning i flere år. Hun jobber i dag som ernæringsfysiolog i Bamagruppen og ser på nært hold hvilke råvarer som er populære blant unge konsumenter.
Triggerprodukter for de unge
Hun tok deltakerne på Cerealfagdagen med på en reise i de mest populære råvarene som kan gi bransjen nye muligheter rettet mot de unge forbrukerne. Mange i denne gruppen er opptatt av sunne enkeltråvarer og ved å ta disse inn i tradisjonelle produkter kan man nå de unge kundegruppene.
- De unge handler mer og mer på nett. For bransjen gjelder det å finne triggerprodukter som gjør at unge personer kommer inn i bakeriet for å handle. De er på jakt e
Gå til medietTriggerprodukter for de unge
Hun tok deltakerne på Cerealfagdagen med på en reise i de mest populære råvarene som kan gi bransjen nye muligheter rettet mot de unge forbrukerne. Mange i denne gruppen er opptatt av sunne enkeltråvarer og ved å ta disse inn i tradisjonelle produkter kan man nå de unge kundegruppene.
- De unge handler mer og mer på nett. For bransjen gjelder det å finne triggerprodukter som gjør at unge personer kommer inn i bakeriet for å handle. De er på jakt e