AddToAny

Nå skal alle barn i kommunale Oslo-barnehager få en fast tilknytningsperson ved barnehagestart

Nå skal alle barn i kommunale Oslo-barnehager få en fast tilknytningsperson ved barnehagestart
Dette er et av kravene i den nye Oslostandarden som skal gjelde de kommunale barnehagene i hovedstaden. Av: Silje Wiken Sandgrind Byrådet i Oslo innfører en ny Oslostandard for tilvenning i barnehagen.
Formålet er å sikre alle barn i kommunale barnehager en god barnehagestart, opplyser byråd for oppvekst og kunnskap, Tone Tellevik Dahl (Ap).

- Barna er svært sårbare i overgangen fra å være hjemme med foreldrene til å begynne i barnehage. Derfor er det viktig å skape et tillitsfullt og trygt forhold mellom voksne og barn i barnehagen. For å sikre dette mener vi det er viktig å ha noen minimumskrav som barnehagene må ha på plass, for vi har sett at det har vært litt ulikhet mellom barnehager. Noen barnehager gjør allerede dette på en utmerket måte, mens andre har hatt litt å gå på. Derfor ønsker vi å få på plass noen faste rutiner som skal gjelde alle de kommunale barnehagene, sier Tellevik Dahl til barnehage.no.

Saken ble først omtalt av Utdanning.

Fast tilknytningsperson

Den nye standarden skal blant annet sikre at alle barn som begynner i en kommunal barnehage i hovedst

Les mer

Flere saker fra barnehage.no

Utdanningsforbundets leder Steffen Handal mener vi trenger flere barnehagelærere med masterutdanning.
article_web barnehage.no 18.08.2017
- Barnehagens verdier står ikke bare på et papir, men gjennomføres i praksis daglig, sier Ingunn E.
article_web barnehage.no 18.08.2017
Fremskrittspartiet mener de som jobber i barnehagene vet best hvordan de skal skape et tilbud av høy kvalitet. Derfor brukerFrp bare 14 linjer i handlingsprogrammet på å fortelle hva de vil med sektoren.
article_web barnehage.no 18.08.2017
Rødts Eivor Evenrud skulle helst ønsket å slippe unna hele eierskapsdebattenom barnehagesektoren. Og mener løsningen egentlig ligger i klokkeklare lovformuleringer om kvalitet.
article_web barnehage.no 17.08.2017
Det kan synes at enkelte politikere mener at formålet med barnehagen er oppbevaring av barna til foresatte som er på jobb, og at de skal ha det fint der i åtte timer for dagen, skriver Erle Sellevåg etter partilederdebatten på NRK mandag kveld.
article_web barnehage.no 17.08.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt