AddToAny

Nå blir det FULL GUFFE med UFFE! Og INGEBORG har ikke glemt sekundene med CLINTON

Nå blir det FULL GUFFE med UFFE! Og INGEBORG har ikke glemt sekundene med CLINTON
FREDAGSPRATENE: Møt ukebladets nye RADARPAR! Uffe og Ingeborg: Ulf André Andersen (49), fersk sjefredaktør i Se og Hør.
Mangeårig nyhetsjeger og klubbleder i Dagbladet, før han gikk til ukebladet i 2008. Ingeborg Heldal (43), ny utviklingsredaktør i Se og Hør. Har en lang karriere i magasiner, TV og bloggbransjen bak seg, sist som bloggredaktør i Aller.

- Gratulerer med nye jobber!

- Tusen takk!

- Denne uka ble Ulf André Andersen presentert i DN som forhenværende veskebærer for tidligere sjefredaktør Ellen Arnstad. Det store spørsmålet: Hvem skal bære vesken til hvem nå?

Ingeborg: - Det er åpenbart jeg som må bære vesker nå! Men jeg har sagt til Ulf at jeg vil ikke bære noen dårligere vesker enn han var vant til, så fram til han får seg en sånn briefcase fra Gucci - går jeg ikke og bærer Bunnpris-poser!

Ulf André: - Men det er det jeg har, da! Jeg har aldri hatt noen dyre stresskofferter, det går mye i poser. Jeg får se om jeg må jazze opp litt på det nå. Så skal vi nok ikke bære så mye vesker, det er nok av andre ting vi skal jobbe med.

- Hvilke vesker har du da, Ingeborg?

Ingeborg: - Jeg kan sette pris på en god veske, for å si det sånn. Men til og fra jobb er jeg så døll at jeg har ryggsekk! Det er så praktisk. Men hvis jeg skal svinge meg litt, har jeg en park hvor jeg kan plukke ut litt finere ting...

Ulf André: - Og så prøver vi jo å ha minst mulig papir, minst mulig å bære på. Jeg har heller ikke med meg så mye PC. Hvis jeg ikke er på kontoret, så jobber jeg helst på mobilen.

- Det er mest å svare på korte ting og lese e-poster?

Ulf André: - Ja, og i Se og Hør er vi jo ikke vant til å skrive så langt...

Ulf André og Ingeborg ble for alvor kjent da hun kom tilbake til Aller Media i for. Nå skryter de av hverandre, og samarbeidet i ledelsen. Foto: Gard L.

Les mer

Flere saker fra Medier24

- Selv om han er ung, er han en tungvekter på politikk. Martin er også en særdeles kunnskapsrik og smart fyr, sier redaktør Stig Jakobsen.
article_web Medier24 25.04.2017
Konsernet har en fremgang på fem prosent på inntektssiden, men tapte 12 prosent av annonsene og endte med 13 millioner i driftsresultat.
article_web Medier24 25.04.2017
Med den norske finansmannen Christen Ager-Hanssen på laget, vil gratisavisen lansere nye nettaviser for nyheter, økonomi og faktasjekk. Skal bli piggere og mer moderne enn VG og Dagbladet, lover svenskene.
article_web Medier24 25.04.2017
Etter å ha grunnlagt Wikipedia ønsker Jimmy Wales nå å dra i gang en nyhetstjeneste som skal bidra med faktabaserte og nøytrale artikler.
article_web Medier24 25.04.2017
KRONIKK: - Enkelte medier og politikere har gjort herionarristert behandling til en symbolsak. Og Dagbladet har vært en aktør for et politisk motivert forskningsprosjekt, skriver Ayna B. Johansen og Kenneth Arctander. Ayna B.
article_web Medier24 25.04.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt