AddToAny

- Kan vi gjøre det igjen?

- Kan vi gjøre det igjen?
- Barnas lek utviklet seg fra å kun slukke brann og ringe 1-1-0, til at de oppga riktig informasjon til brannvesenet og visste at ilden ikke måtte få luft, skriver pedagogisk leder i Wilbergjordet barnehage, Louise Haugland.
Av: Louise Haugland, pedagogisk leder i Wilbergjordet barnehage 17.02.2017

Det er branndag på avdelingen, og en omfattende redningsaksjon er satt i gang. Linda (5) og to andre barn er hjemme i huset sitt. Linda hoster, tar frem telefonen og trykker 1-1-0. Brannvesenet som sitter klare på vakt i naborommet svarer og Linda sier klart og tydelig: Hei, jeg heter Linda og bor i et gult hus. Vi skulle koke te, men så sovnet vi og nå brenner det! Kan dere komme?

På brannstasjonen ligger utstyret klart. Brannklærne, oksygentankene og brannslangene. Det kommer inn en melding om brann. Oskar (4) roper til Ida (4) at røykdykkerne kan gå i gang.

De tar på seg oksygentankene mens de løper til huset som står i full brann. De går inn i det røykfylte huset og sleper ut Linda og de to andre barna som er inne. De flytter de skadede effektivt ut til syke

Les mer

Flere saker fra barnehage.no

- Selvfølelse er noe av det viktigste vi jobber med i barnehagen, skriver Erle Sellevåg. Av: Erle Sellevåg, avdelingsleder i A2G Barnehage, forfatter og kronikør Se på meg! Jeg er den sterkeste i hele verden.
article_web barnehage.no 27.02.2017
Vinteren er høysesong for omgangssyke, som i de fleste tilfeller er forårsaket av norovirus. Slik unngår du smitte. Av: Redaksjonen Både desember og januar har vært preget av mange utbrudd av norovirus i Norge.
article_web barnehage.no 24.02.2017
Barnehagelærere og assistenter er gjensidig avhengige av hverandre, mener fire barnehagelærerstudenter fra Høgskolen i Østfold. Av: S.
article_web barnehage.no 24.02.2017
Innen 1. mars kan flere kommuner søke om å bli en av Norges nye realfagskommuner. Av: Redaksjonen Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H). - Jeg håper mange nye kommuner vil søke om å bli realfagskommune fra høsten.
article_web barnehage.no 23.02.2017
Barnehagedagen 2017 arrangeres 14. mars over hele landet. Av: Redaksjonen Slagordet for Barnehagedagen i år er Vi vil leke og tema er lek og lekens betydning for vennskap.
article_web barnehage.no 23.02.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt