AddToAny

Intel og Mobileye Intel ruller 100 selvkjørende biler ut på veiene

Intel og Mobileye Intel ruller 100 selvkjørende biler ut på veiene
Fra flere forskjellige bilprodusenter. Intel ferdigstilte denne uken sitt milliardoppkjøp av israelske Mobileye - et selskap som utvikler teknologi for selvkjørende biler.
Samtidig annonserte IT-giganten at de bygger en flåte med 100 selvkjørende biler som skal testes i USA, Israel og andre steder i Europa senere i år.

For å vise at teknologien ikke er avhengig av en produsent, vil flåten inkludere biler fra flere forskjellige produsenter.

Les mer

Flere saker fra Teknisk Ukeblad

Sterkt økende behov. Det økte behovet for litium til batteriproduksjon har fått forskere til å lete etter nye steder med utvinnbare forekomster av lettmetallet - og nå ser de nærmere på supervulkaner.
article_web Teknisk Ukeblad 20.08.2017
Det har definitivt skjedd endringer på elsykkelfronten. Vi har prøvd en 1973-modell. I kjølvannet av oljekrisen i 1973, produserte det tyske motorselskapet Solo en elektrisk sykkel.
article_web Teknisk Ukeblad 20.08.2017
Men det er ikke kjent om bilen faktisk kan leveres med hengerfeste. I Norge er det antakeligvis et særlig viktig ankepunkt mot elbiler at de ikke har tilhengerfeste. Så langt er det bare Tesla Model X som kan trekke tunge tilhengere.
article_web Teknisk Ukeblad 19.08.2017
Hydrogenfiskebåt TRONDHEIM: To år etter at Selfa Arctic presenterte verdens første elektriske fiskebåt på Aquanor, lanserer selskapet en plan om å gjøre Karoline også til en hydrogendrevet fiskebåt.
article_web Teknisk Ukeblad 19.08.2017
President Donald Trump har gitt ordre om å samle og styrke det amerikanske cyberforsvaret i en ny overkommando. Den planlagte omorganiseringen ses som et signal om at elektronisk krigføring, både defensivt og offensivt, skal styrkes strategisk.
article_web Teknisk Ukeblad 19.08.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt