AddToAny

Forebyggende helse-, miljø-, og sikkerhetsarbeid

Forebyggende helse-, miljø-, og sikkerhetsarbeid
Forebyggende arbeid innebærer å gjøre ting i forkant, altså før skaden, ulykken og/eller helseproblemene dukker opp. På den måten reduseres risikoen for at slike forhold inntreffer.
Forebyggende arbeid er ikke noe arbeidsgivere kan foreta seg kun én gang, men skal være en del av det kontinuerlige HMS-arbeidet. Forebyggende arbeid handler om å ha et system/rutine for bedriftens helse-miljøog sikkerhets på plass.



Hvorfor forebyggende HMS-arbeid?

Det å arbeide forebyggende med helse, miljø og sikkerhet i en bedrift er både lurt, lønnsomt og lovpålagt. Det beste er å være "føre-var". Kostnadene som er knyttet til ulykker, skader og sykefravær reduseres. Forebyggende HMS-arbeid øker trivsel og arbeidsglede, som igjen resulterer i god produktivitet/serviceinnstilling, stabilitet og kompetanse i arbeidsstokken.

Det forebyggende HMS-arbeidet i en bedrift bør ha som et overordnet mål å forbedre helsen og arbeidsevnen til arbeidsstokken. Det b�
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

STARBUCKS NUMMER 20 I sommer åpner Starbucks sin 20. kaffebar i Norge - i nye Kvartal 32 midt i Kristiansand sentrum. Starbucks har over 25 000 butikker i 75 land og er en av verdens fremste forhandlere av kaffe.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
På to år har den norske eksporten av knekkebrød mer enn tredoblet seg, fra i underkant av 20 millioner i 2014 til ca. 65 millioner i 2016. Det kan forventes en ytterligere dobling i 2017.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
I Stockholm har man i længre tid maattet undvære al slags luksusbrød. En mængde av dem, som tidligere var vandt til at at spise hvetebrød, taalte ikke forandringen, og i et antall av ca. 500 har de nu skaffet sig lægeattest for, at de maa ha hvetebrød. Det er derfor truffet en ordning, ved hvilken hvetebrød kan kjøpes mot særskilte stempler paa brødkortene. Efter hva de svenske aviser meddeler,
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
Bjarne Mosås og resten av gjengen bak Bodø Bakeri satser tungt på Helgeland og åpnet nylig ett bakeri og tre bakeriutsalg på tre dager.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt