AddToAny

Bloggeren Tine Monsen går fra Nettavisen til Aller

Bloggeren Tine Monsen går fra Nettavisen til Aller
- Dette er en veteran som både mange lesere og annonsører kjenner godt til. Adlink og Aller Media inngår avtale med mote- og livsstils-bloggeren Tine Monsen.
Hun har de siste årene hatt bloggen sin på Nettavisen, men har brukt sommeren til å gi bloggen et redesign og flytte den over på ny plattform.

- Jeg er både stolt og glad for at jeg nå blir en del av Adlink. Jeg starter høsten både med ny blogg, nytt design og ny podcast! Det føles derfor helt riktig at alt dette skal skje sammen med et så dyktig team som Adlink. Jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med Adlink og deres annonsører fremover, sier Tine Monsen i en pressemelding fra Aller Media.

Daglig leder i Adlink, Tore Nesheim, er også strålende fornøyd med den nyeste signeringen:

- Vi er veldig glad for at Tine viser oss tilliten ved at vi får forvalte hennes merkevare. Dette er en veteran som både mange lesere og annonsører kjenner godt til. Hun er en dyktig allrounder som vil få en sentral rolle på laget vårt og styrke det. Vi gleder oss!

Monsen var den første bloggeren som meldte seg inn i Presseforbundet og dermed forpliktet seg til å følge Vær Varsom-plakaten. Hun blogger om mote-, interiør- og livsstils-tips. Før sommeren lanserte også Monsen og venninnen Amanda Sahnoun podkasten Tine & Amanda.

I sitt avskjedsinnlegg på den gamle bloggen skriver hun dette:

- Etter det som har vært mange fine år sammen med Nettavisen, bestemte jeg meg i vår for at tiden var inne for å prøve noe nytt. Det er både skummelt og spennende- jeg føler jo jeg har vokst opp her inne! Giftet meg, fått barn, pusset opp hus og heim, og opplevd så mye gjennom å være en del av plattformen til Nettavisen. Det var de som gav meg en sjanse til å gjøre noe mer ut av bloggen, og det er jeg evig takknemlig for. Men, mens en dør lukkes, åpnes en ny.

Image-text:

Stolt og glad:

- Jeg er både stolt og glad for at jeg nå blir en del av Adlink, sier Tine Monsen.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Likestillings- og diskrimineringsombudet har fått over 60 henvendelser om hijab-bruk i NRK-programmet Faten tar valget.
article_web Kampanje 18.08.2017
Varner har så langt skygget unna både medie- og reklamebyråer. Nå snur de.
article_web Kampanje 18.08.2017
IUM øker markant i både omsetning og resultat. - Fin utvikling, men der vi bør ligge.
article_web Kampanje 18.08.2017
Apple skal ha en milliard dollar klar til å produsere eget tv-innhold i løpet av det neste året. Ifølge Wall Street Journal har Apple en milliard dollar klar til å produsere eget TV-innhold i løpet av det neste året.
article_web Kampanje 18.08.2017
Bilde av Therese Johaug sammen med Ingvild Flugstad Østberg slettet fra Skijentenes Instagram-konto. Norges Skiforbund har slettet et bilde av Therese Johaug sammen med Ingvild Flugstad Østberg på skijentenes offisielle Instagram-konto, skriver VG.
article_web Kampanje 18.08.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt