Kjøkkenskriveren
31.01.2017
12 finalister gikk helt topps, og det er Sør-Trøndelag og Rogaland som toppet pallen med tre priser hver. Oslo er på en god tredjeplass i landets viktigste kåring av kvalitetsprodukter. Og så kom det en overraskende ekstrapris.
I tillegg var det vinnere fra Oppland, Troms, Aust-Agder og Sogn og Fjordane. Juryen valgte i tillegg å dele ut en spesialpris til et enestående produkt fra Møre og Romsdal, heter det i en pressemelding.
HER ER EN KOMPLETT OVERSIKT OVER PRISVINNERNE:
Årets det grønne foredlet: Vinneren er Grønvik Eplemost - Summerred fra Grønvik Gard (Rogaland)
Årets det grønne naturelle: Rosettkål fra Vang Gård (Oppland)
Årets godbit: Bringebærsorbet, fra Reins Kloster AS (Sør-Trøndelag)
Gå til medietHER ER EN KOMPLETT OVERSIKT OVER PRISVINNERNE:
Årets det grønne foredlet: Vinneren er Grønvik Eplemost - Summerred fra Grønvik Gard (Rogaland)
Årets det grønne naturelle: Rosettkål fra Vang Gård (Oppland)
Årets godbit: Bringebærsorbet, fra Reins Kloster AS (Sør-Trøndelag)